Om Anki

Jag är en person som alltid har många saker på gång. Idag driver jag en samtalsmottagning parallellt med ett uppdrag som rehabkoordinator på en vårdcentral.  Tidigare har jag arbetat som kurator på vårdcentral, varit handläggare inom olika myndigheter och har över 10 års erfarenhet av att driva förändringsprocesser inom verksamhetsutveckling i olika branscher.

Min grundutbildning är Sociologi med socialpsykologisk inriktning. Jag har därefter vidareutbildat mig inom flera psykoterapeutiska behandlingsmetoder och grundläggande psykoterapi med KBT-inriktning (steg 1).

Jag driver även ett forum – pacingstories.com som är en knutpunkt för unga vuxna med pacemaker. Jag själv har pacemaker sedan 2005 och har sett behovet av informationsutbyte i denna grupp.

Träning och fysisk hälsa är ett av mitt livs största pusselbitar. Jag har varit aktiv inom träning hela mitt liv och är idag mycket engagerad inom Crossfit. Jag hjälper andra i sin träning, har tävlat själv och är även med i Sveriges domarlag i Svenska Förbundet för Funktionell Fitness.

Crossing Minds har länge varit en dröm. Jag vill förena mina kreativa idéer med intressen för att utveckla människor och verksamheter genom att komma över hinder, se möjligheter och hitta synergier.