Coaching

Ta dig dit du vill

Oavsett om det gäller träning, hälsa eller motivation finns det alltid mycket man kan göra för att nå sina mål. Kanske behöver du ett bollplank, någon som pushar på?

Tillsammans hittar vi dina motivationsfaktorer, identifierar mål, och ser till att du har ett upplägg som tar dig dit. 

Jag har mångårig erfarenhet av coaching i olika sammanhang. Inom träning har jag varit aktiv på elitnivå och själv stått inför utmaningar både fysiskt och mentalt. 

Mitt i livet drabbades jag dessutom av en hjärtsjukdom som innebar att jag fick en pacemaker. Mitt nya jag tvingades förhålla sig till denna nya verklighet och utforska min kapacitet på nytt. Läs gärna mer om detta på min blogg pacingstories.com

Det har gett mig en ödmjukhet inför livet och komplexiteten i yttre påverkan. Men även en erfarenhet att man alltid äger sin egen väg, sin inställning och sitt förhållningssätt.

Genom mina många olika intressen och min passion för mental utveckling har jag haft turen att få dela många människors utmaningar och stötta dom i sina verkligheter.

Står du inför en utmaning eller känner att du inte riktigt ser vägen fram? Kontakta mig gärna för ett samtal kring hur vi skulle kunna jobba tillsammans.